Stomp

Stomp

Helyszín Ambassadors Theatre

Ár a 12404 Ft

A Stomp 100 perc tiszta, nyers energia: semmiképp ne hagyja ki, ha Londonban jár. A Stomp londoni előadásaira jegyek itt kaphatók!
Magával ragadó ritmus, sodró energia!

Érezzük a ritmust? A Stomp nem hagyományos musical, inkább igazi show, pontosabban 100 perc tiszta energia. A Stomp londoni előadásaira akciós jegyek itt kaphatók!

Itt minden életre kel – elég valami kacat, egy-egy régi bakancs, öngyújtó, mosogató, partvis, és máris lüktetni kezd a Stomp híres-hírhedt, közismert ritmusa. Aki nem látta, hallotta, érezte, az soha nem fogja elhinni.

A Stomp biztos siker, jelenleg is két társulat turnézik vele Európában illetve Amerikában. Már több mint 40 országot meghódított. De minek is magyarázzuk az elmagyarázhatatlant - nézze meg Ön is!

Stomp KritikákStomp Kritikák

"This unique percussion and dance show has evolved over the last 11 years from humble street theatre in Brighton into a worldwide, multimedia sensation"
The Stage


"Pure Stage Magic"
Sunday Telegraph


"Entrancing, Exhilarating...Terrific"
The Independent


 

Foglalás

Jegyek
Dátum
Időpont
Információ a helyszínről

Ambassadors Theatre
West Street
London
WC2H 9ND

Információ az előadásról

Esti előadások
Monday, Thursday, Friday and Saturday 8pm

Matinék
Thursday and Saturday, 3pm, Sunday 3pm and 6pm.

Kezdő dátum
2018-01-02

Végső dátum
2018-01-03

Előadás hossza:
1 hour 40 minutes

Útmutató


(5mins) Take Cranbourn Street away from Leicester Square until St Martin’s Lane, where you head left up to West Street. The theatre’s on your left past St Martin’s Theatre.

Térkép megtekintése Térkép megtekintése

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444 Email Email