Jegyek keresése

Miért vásároljon nálunk?

  • 100%-osan biztonságos fizetési rendszer

  • Fizessen saját pénznemében

  • Több mint 3,5 millió eladott jegy

Információ a helyszínről

Victoria Palace Theatre

Victoria Palace Theatre

Victoria Palace Theatre

Hasonló programok

Hasonló kategóriák

Jegyek erre: Hamilton - a musical

Hamilton - a musical

5.0 (5)
Ekkortól 32 408 Ft

Nézze meg a számos díjat besöprő musicalt a londoni West Enden! Élje át Alexander Hamilton történetét a rap, jazz, hip-hop, R&B és blues által inspirált dalokon keresztül. A tehetséges színészek mind különböző háttérrel rendelkeznek - ezzel is erősítve a fókuszt a fantasztikus történetben, ami politikáról az Alapító Atyákról, és arról szól, hogy ne adjuk fel a harcot azért, amiben hiszünk.

Kiemelt ajánlatok

- Nézze meg a számos díjjal jutalmazott musicalt
- Élje át Alexander Hamilton történetét
- Hagyja, hogy a rap, jazz, hip-hop, R&B és blues inspirálta dalok magukkal ragadják
- Élvezze a nagyszerű történetet egy sokszínű társulat előadásában
- Válassza ki ülőhelyét

Mire számíthatok?

Ez a fantasztikus musical Alexander Hamilton, az Amerikai Egyesült Államok egyik Alapító Atyjának történetét meséli el.

Alexander Hamilton egy, a Karibi térségből  származó bevándorló, aki szónoki tehetségével nyűgözi le a híres politikusok csoportját, mikor találkozik velük. Innen indul szédítő politikai karrierje, egészen addig, míg George Washington jobbkeze lesz. Ugyan fő fókuszában a politika és az emberi jogok állnak, de beleszeret egy Elizabeth nevű nőbe és egy ideig úgy tűnik, megtalálta a boldogságot.

De ahogy közeleg a Függetlenségi háború, úgy fakul meg a szerelme Elizabeth iránt, házasságuk kezd kihűlni - pletykák kapnak szárnyra, hogy másik nő van a dologban. Vajon tud így Hamilton arra koncentrálni, ami valóban fontos neki? Vajon képes-e részt venni Amerika alapjának olyanná formálásában, amiben igazán hisz?

A musical írója és zeneszerzője Lin-Manuel Miranda, aki megteremtette Alexander Hamilton szerepét a Broadway-n és megnyerte a drámai Pulitzer-díjat a 2016-os Broadway musicallel. A darab zenéje zseniálisan ötvözi a klasszikus musical stílust a hip-hop, jazz, blues, rap és R&B elemeivel. A hihetetlenül tehetséges társulat tagjai különböző származásúak, ezzel is kihangsúlyozva az egyenlőség eszméjét, ami a darab kulcsfontosságú témája.

Ez a régmúlt Amerika története - ahogy a mai Amerika meséli.

Hogyan működik?

Röviddel a foglalás befejezése után az e-jegy megérkezik e-mail fiókjába. Kérjük, hozza magával a kinyomtatott jegyeit vagy mutassa be őket akár a mobiltelefonján is. 

Fontos információk

- A Hamilton 10 éven felüliek számára ajánlott, de helyenként durva szavak hangzanak el. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a színházba csak 5 éven felüliek léphetnek be, ennél kisebb gyermekeket nem engednek be.

Megfelelő ez számomra?

Ha érdekli a történelem, szereti a hip-hopot és a rapet és imádja az olyan darabokat, ahol a lényeg egy remek történet - ez a musical Önnek való!

Nyitvatartás

Hétfőtől szombatig: 19:30
Csütörtök és szombat: 14:30

Change date free of charge Change date free of charge
You can now change your booked date free of charge! Simply use the form under Contact Us or send us an email to let us know the new date no later than 5 days before your booked date

Bestseller

Azonnali visszaigazolás

Mobilon is bemutatható jegyek

Előadás hossza: 2 óra 45 perc

Információ az előadásról

Helyszín

Victoria Palace Theatre

Cím
79 Victoria St Westminster London SW1E 5EA

×

Angol nyelvű ügyfélszolgálat

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Segítségre van szüksége a foglaláshoz? Örömmel válaszolunk kérdéseire!