Jegyek keresése

Miért vásároljon nálunk?

  • 100%-osan biztonságos fizetési rendszer

  • Fizessen saját pénznemében

  • Több mint 3,5 millió eladott jegy

Helyszín info

Victoria Palace Theatre

Victoria Palace Theatre

Victoria Palace Theatre

Hasonló programok

Hasonló kategóriák

Jegyek erre: Hamilton - a musical

Hamilton - a musical

4.7 (22)
Ekkortól 11 058 Ft

Nézze meg a számos díjat besöprő musicalt a londoni West Enden! Élje át Alexander Hamilton történetét a rap, jazz, hip-hop, R&B és blues által inspirált dalokon keresztül. A tehetséges színészek mind különböző háttérrel rendelkeznek - ezzel is erősítve a fókuszt a fantasztikus történetben, ami politikáról az Alapító Atyákról, és arról szól, hogy ne adjuk fel a harcot azért, amiben hiszünk.

Fénypontok

- Nézze meg a számos díjjal jutalmazott musicalt
- Élje át Alexander Hamilton történetét
- Hagyja, hogy a rap, jazz, hip-hop, R&B és blues inspirálta dalok magukkal ragadják
- Élvezze a nagyszerű történetet egy sokszínű társulat előadásában
- Válassza ki ülőhelyét

Mire számíthatok?

Ez a fantasztikus musical Alexander Hamilton, az Amerikai Egyesült Államok egyik Alapító Atyjának történetét meséli el.

Alexander Hamilton egy, a Karibi térségből  származó bevándorló, aki szónoki tehetségével nyűgözi le a híres politikusok csoportját, mikor találkozik velük. Innen indul szédítő politikai karrierje, egészen addig, míg George Washington jobbkeze lesz. Ugyan fő fókuszában a politika és az emberi jogok állnak, de beleszeret egy Elizabeth nevű nőbe és egy ideig úgy tűnik, megtalálta a boldogságot.

De ahogy közeleg a Függetlenségi háború, úgy fakul meg a szerelme Elizabeth iránt, házasságuk kezd kihűlni - pletykák kapnak szárnyra, hogy másik nő van a dologban. Vajon tud így Hamilton arra koncentrálni, ami valóban fontos neki? Vajon képes-e részt venni Amerika alapjának olyanná formálásában, amiben igazán hisz?

A musical írója és zeneszerzője Lin-Manuel Miranda, aki megteremtette Alexander Hamilton szerepét a Broadway-n és megnyerte a drámai Pulitzer-díjat a 2016-os Broadway musicallel. A darab zenéje zseniálisan ötvözi a klasszikus musical stílust a hip-hop, jazz, blues, rap és R&B elemeivel. A hihetetlenül tehetséges társulat tagjai különböző származásúak, ezzel is kihangsúlyozva az egyenlőség eszméjét, ami a darab kulcsfontosságú témája.

Ez a régmúlt Amerika története - ahogy a mai Amerika meséli.

Hogyan működik?

Röviddel a foglalás befejezése után az e-jegy megérkezik e-mail fiókjába. Kérjük, hozza magával a kinyomtatott jegyeit vagy mutassa be őket akár a mobiltelefonján is. 

Fontos információk

- A Hamilton 10 éven felüliek számára ajánlott, de helyenként durva szavak hangzanak el. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a színházba csak 5 éven felüliek léphetnek be, ennél kisebb gyermekeket nem engednek be.

Megfelelő ez számomra?

Ha érdekli a történelem, szereti a hip-hopot és a rapet és imádja az olyan darabokat, ahol a lényeg egy remek történet - ez a musical Önnek való!

Nyitvatartási idő

Hétfőtől szombatig: 19:30
Csütörtök és szombat: 14:30

Legnépszerűbb

Azonnali visszaigazolás

Mobil jegy elfogadás

Időtartam: 2 órák 45 percek

Információ az előadásról

Helyszín

Victoria Palace Theatre

Cím
79 Victoria St Westminster London SW1E 5EA

×

Angol nyelvű segítség

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Segítségre van szüksége a foglaláshoz? Örömmel válaszolunk kérdéseire!