Jegyek keresése

Miért vásároljon nálunk?

  • 100%-osan biztonságos fizetési rendszer

  • Fizessen saját pénznemében

  • Több mint 3,5 millió eladott jegy

Helyszín info

ABBA Voyage

ABBA Voyage

ABBA Voyage

Hasonló programok

Hasonló kategóriák

Jegyek erre: Abba Voyage

Abba Voyage

4.9 (723)
Ekkortól 27 531 Ft

Az ABBA Voyage London kihagyhatatlan programja, úgy hogy biztosítsa jegyét időben! Legyen részese annak, ahogy az ABBA avatarjai elfoglalják a legmodernebb és leglenyűgözőbb technológiával az ABBA Aréna színpadját. Élvezze az ABBA időtlen zenéjét, amit egy 10 tagú zenekar ad elő London legbulisabb közönségének. Egy feledhetetlen élmény, amit nem akarna kihagyni!

Fénypontok

-Biztosítsa jegyét hamar, hogy ne maradjon le róla
-Élvezze az ABBA avatarjait a sajátosan kialakított arénájukban
-Legyen részese az innovatív és forradalmi technológiának
-Énekelje együtt az ABBA legnagyobb slágereit

Mire számíthatok?

Készüljön fel a lenyűgöző, egyedi élményre ami elkápráztatott már sokakat és elmossa a határt a valóságos és a digitális világ között. Az ABBA avatarokat kivételes élő zenekar kíséri és egy 3 tagú kórus, extravagáns technológiai megoldásokkal, fényekkel megtámogatva az ABBA arénában.

A közönséget nem csak nézők fogják alkotni, mindenki táncol és énekel, ezzel is hozzájárulva a felejthetetlen hangulathoz. Ezt nem lehet egyszerűen elmagyarázni, ezt át kell élni első kézből.

Hogyan működik?

Hogyan jutok a jegyemhez?
Amint a foglalása kész, a jegyét emailben küldjük el. Kinyomtathatja vagy a mobilja kijelzőjén is bemutathatja az aréna bejáratánál.

Táncparkett jegyek: Élvezze a koncertet táncparkett jegyeinkkel. Lehetővé téve, hogy közelebb álljon (vagy inkább táncoljon) a színpadhoz, és minden szögből megtapasztalja az úttörő technológiát, hangot és fényt. A Ticmate-nél szerzett tapasztalataink alapján a legmagával ragadóbb élményért a Dance Floor jegyeket ajánljuk. Ezek azonban nem ajánlottak 16 éven aluliak számára.

Ülőjegyek: Bár ezek a jegyek ülőhelyekre szólnak, valószínűleg azon fogja kapni magát, hogy a koncert java részén táncolni fog.

Életkori korlátozás: a táncparkett jegyeket nem javasoljuk 16 éven aluliaknak.

Hogyan jutok el az ABBA Arénába?
Legegyszerűbben vonattal. Pudding Mill Lane a legközelebbi állomás, vele szemben található a DLR (Docklands Light Railway).

Másként metróval a Stratford állomásig kell utazni, ami elérhető a Central és a Jubilee vonalakról is. A Stratford állomástól körülbelül 25 perc séta az ABBA Aréna.

Harmadik lehetőség az ABBA Voyage Express busz a Victoria station-től. Rajtunk keresztül is foglalhat express jegyet a buszra, kényelmesen.

%

Deals can be booked between 2024-07-04 – 2024-09-30 for performances on: péntek between 2024-09-13 – 2024-12-13

Legnépszerűbb

Azonnali visszaigazolás

Mobil jegy elfogadás

Időtartam: 1 órák 40 percek

Helyszín

ABBA Voyage

Cím
Pudding Mill Lane London E15 2RU

×

Angol nyelvű segítség

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Segítségre van szüksége a foglaláshoz? Örömmel válaszolunk kérdéseire!