Jegyek keresése

Miért vásároljon nálunk?

  • 100%-osan biztonságos fizetési rendszer

  • Fizessen saját pénznemében

  • Több mint 3,5 millió eladott jegy

Elégedett ügyfelek

Legnépszerűbbek itt: Londoni musicalek

Az összes megjelenítése

Közlekedés Londonban

Az utazás remek és izgalmas módja annak, hogy csodálatos emlékeket teremtsünk. Ugyan az úticél az, ahol az élmények legnagyobb részét szerezzük és az utazás legfontosabb része, mégsem feledkezhetünk meg arról, hogy hogy jutunk oda. Fontos, hogy hogyan használja ki idejét.

Ezutóbbi szintén vonatkozik arra az időre is, amit Londonban tölt - gondoljon akár a hosszú sorban állás elkerülésére vagy arra, hogy mennyi kellemetlenséget és várakozást megspórolhat, ha előre lefoglalja jegyeit. Ebben tudunk mi segíteni!

A hosszú, jegyautomaták felé araszoló sorok legnépszerűbb lelőhelyei Londonban a repterek. Az előre lefoglalt jegyekkel összehasonlíthatatlanul egyszerűbb csak felpattanni a vonatra vagy a buszra, ahol már csak élveznie kell az utat London belvárosába. Jegykínálatunkban megtalálhatja a Gatwick Express-re, a Heathrow Express-re és a Stansted Express-re szóló jegyeket is, ezekkel a vonatokkal akár kevesebb, mint 45 perc alatt is beérhet a belvárosba!

Ha gazdaságosabb lehetőségre vágyik, a buszok remek opciót jelentenek a brit fővárosba jutásra. Ha meg szeretne spórolni egy kicsit többet, még mielőtt megérkezik és nem bánja, ha csak hátra kell dőlnie és élveznie a buszutat, buszjegyeink a tökéletes választás az Ön számára.

Közlekedési ajánlatainkkal könnyen spórolhat a pénzével és idejével. Válassza akár a vonatot, buszt vagy a metrót - ha megérkezett, mi biztosítjuk, hogy mindenféle zűrzavar és kavarodás nélkül élvezhesse a legjobb londoni élményeit!

Jótékonyság a Ticmate-nél

Közlekedés Londonban

Itt megveheti a repülőtéri transzferjegyét a Heathrow Expressre, a Gatwick Expressre, a Stansted Expressre vagy a National Express autóbuszjárataira, a jegyeket közvetlenül az e-mail címére kapja! Foglalja le nálunk könnyedén és gyorsan!

Keresési találatok: 1 (1)