Thriller Live

Thriller Live

Helyszín Lyric Theatre

Ár a 13369 Ft

A Thriller – Live igazi moonwalking a West Enden. A Thriller – Live londoni előadásaira jegyek itt kaphatók! Ünnepeljük együtt a pop királyát, Michael Jacksont!

Moonwalking a Londoni West Enden: a Thriller – Live a pop királyára, Michael Jacksonra és a Jackson 5-ra emlékezik. A Thriller – Live a világon az első olyan színpadi előadás és musical, ami Michael Jacksonról szól. A darab életre kelti a közismert slágereket és a pop királyának legendás táncművészetét. A néző a multimédiás trükkök és a lenyűgöző koreográfia láttán csak a fejét kapkodja.

Michael Jackson 40 évet átívelő karrierje során több mint 750 millió lemezt adott el világszerte. A Thriller album eladási rekordját a mai napig senkinek nem sikerült túlszárnyalni.

A Thriller – Live annak is tetszeni fog, aki nem Micheal Jackson rajongó, nincs olyan ember, aki ne kezdene el dúdolni magában, ha meghallja a klasszikus slágereket. ‘I Want You Back’, ‘I'll Be There’, ‘Show You The Way To Go’, ‘Can You Feel It’, ‘Rock With You’, ‘She's Out Of My Life’, ‘Beat It’, ‘Billie Jean’, ‘Earth Song’ a kihagyhatatlan ‘Thriller’ és még sok más dal egy musicalben!

Thriller Live KritikákThriller Live Kritikák

"Dance routines, featuring daring leaps from an on-stage bridge, break-dancing, and, yes, the moonwalk, are spectacular."
The Daily Telegraph


 

Foglalás

Jegyek
Dátum
Időpont
Információ a helyszínről

Lyric Theatre
29 Shaftesbury Avenue
London
W1D 7ES

Információ az előadásról

Esti előadások
Tuesday to Friday at 7.30pm, Saturdays at 8pm, Sundays at 7.30pm

Matinék
Saturdays at 4pm, Sundays at 3.30pm

Kezdő dátum
2019-02-22

Végső dátum
2019-09-29

Előadás hossza:
2 hours 20 minutes

Útmutató


(3mins) Take Shaftesbury Avenue along the side where the famous illuminated signs are. The theatre will be on your left about 100 metres along.

Térkép megtekintése Térkép megtekintése

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444 Email Email