Mamma Mia - London

Mamma Mia - London

Helyszín Novello Theatre

Ár a 7456 Ft

Az ABBA örökzöld dalai szerelemről, jókedvről és barátságról.

Mamma Mia Londonban fenomenális sikert ért el. Az ABBA adja a zenét – mi pedig a jegyeket. Nézze meg Ön is a Mamma Miát a Novello Theatre-ben! 

Világszerte 175 városban több mint 45 millió néző szeretett bele azonnal a karakterekbe, a történetbe és természetesen az ABBA feledhetetlen zenéjébe. A Mamma Mia az a pop musical, ami bárkit és bármikor jókedvre hangol! 

Catherina Johnson napsugaras, vidám története egy paradicsomi görög szigeten játszódik. Egy fiatal lány az esküvőjére készül, és ennek kapcsán szeretné végre megtudni, ki is az apja. A három potenciális apa húsz év után tér vissza a szigetre… 

Az ABBA örökzöld dalai a szerelemről, a jókedvről és a barátságról ellenállhatatlanná teszik a történetet, és minden este elvarázsolják az egész nézőteret! 

A Mamma Miában az ABBA 27 legismertebb dala hangzik el, például a 'Dancing Queen', a 'Knowing Me Knowing You', a 'Super Trouper' és a 'Mamma Mia!'. A Mamma Mia ma a világ legnépszerűbb zenés darabja, több országban mutatták be, mint bármelyik társát. 

A Mamma Mia népszerűsége akkor érte el az igazi csúcsot, mikor az azonos című filmet 2008 nyarán bemutatták – a musical sikere azóta is töretlen!

Mamma Mia - London KritikákMamma Mia - London Kritikák

"A GLORIOUS EVENING OF FUN!"
Daily Mail


"AN IRRESISTIBLY ENJOYABLE HIT! SHEER HEAVEN!"
Daily Telegraph


"INFECTIOUS THEATRICAL ENTERTAINMENT!"
Financial Times


Mamma Mia - London PressreleaseMamma Mia - London Pressrelease

Night after night, audiences are having the time of their lives at MAMMA MIA!. Catherine Johnson’s sunny, funny story of love, laughter and friendship has been thrilling London audiences for over 10 years. More recently ...
Mamma Mia - London Pressrelease Tudjon meg többetTudjon meg többet

 

Foglalás

Jegyek
Dátum
Időpont
Információ a helyszínről

Novello Theatre
5 Aldwych
London
WC2B 4LD

Információ az előadásról

Esti előadások
Monday to Saturday 7:45pm

Matinék
Thursday and Saturday 3pm

Kezdő dátum
2019-02-22

Végső dátum
2019-09-14

Előadás hossza:
2 hours 35 minutes

Útmutató


Go right on Long Acre; turn right into Bow Street and after 100 metres turn left (Russell Street) then immediately right onto Catherine Street, where the theatre is located 100 metres down on the corner with Aldwych.

Térkép megtekintése Térkép megtekintése

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444 Email Email