Jegyek keresése

Extra biztonsági intézkedések: tudjon meg többet látogatása előtt a linkre kattintva Részletek

Miért vásároljon nálunk?

  • 100%-osan biztonságos fizetési rendszer

  • Fizessen saját pénznemében

  • Több mint 3,5 millió eladott jegy

Információ a helyszínről

Dominion Theatre

Dominion Theatre

Dominion Theatre

Hasonló programok

Hasonló kategóriák

Jegyek erre: Egyiptom Hercege

Egyiptom Hercege

5.0 (1)
Ekkortól 10 090 Ft

Élje át a hihetetlen érzelmeket és a szárnyaló dallamokat, amiket a londoni West Enden játszott Egyiptom Hercege nyújt! A musical a DreamWorks 1998-as jól ismert rajzfilmjén alapszik és természetesen felcsendül a "Légy majd a szabadító" és a "Mert Ő küld száz csodát" és a többi jól ismert dal is. Merüljön el ebben a fantasztikus történetben, ami Mózesről és az ő küldetéséről, népének felszabadításáról szól!

Kiemelt ajánlatok

- Nézze meg a DreamWorks rajfilmje alapján színpadra vitt musicalt
- Élje át kedvenc dalait, mint például a "Légy majd a szabadító" vagy a "Mert Ő küld száz csodát"
- Merüljön el Mózes történetében
- Válassza ki ülőhelyét

Mire számíthatok?

Az Egyiptom Hercege két fiatal férfi történetét meséli el, akik testvérként, legjobb barátként és Széthi fáraó fiaiként nevelkedtek. A két férfi kapcsolata erős, de az, ahogy a világot látják, igencsak eltérő. De idővel egy titok és a múlt, amiről azt hitték, jól ismerik, éket ver közéjük.

Ahogy távolodnak egymástól, sorsuk egyre nyilvánvalóbb lesz: egyiküknek Egyiptom felett fáraóként kell uralkodnia, míg másikuknak fel kell emelkednie és fel kell szabadítsa népét. Ez nem csak őket, kapcsolatukat és családjaikat alakítja át - a történelmet is örökre megváltoztatja.

Az Egyiptom Hercege a DreamWorks nagysikerű animációs filmje alapján készült és persze felcsendülnek a fantasztikus betétdalok is, úgy mint az Oscar-díjas, toplistás "Mert Ő küld száz csodát", a szívfacsaró, de mégis reményteli "Légy majd a szabadító" és a többi jól ismert dal is, ami garantálja a libabőrt - persze a lehető legjobb értelemben. Az Egyiptom Hercege nem csak egy musical - egy lelkesítő, erőteljes és örömteli ünnepe a hitnek, szeretetnek és minenek felett az emberi léleknek.

Hogyan működik?

Röviddel a foglalás véglegesítése után e-jegye megérkezik e-mailfiókjába, csak nyomtassa ki és hozza magával a színházba, vagy mutassa be mobiltelefonján.

Fontos információk

- Kérjük, vegye figyelembe, hogy az előadásban a következő színpadtechnikai elemeket használják: villódzó fények, füstgép, pirotechnika, lézerek és lángok. A színpadon erőszakos jeleneteket is ábrázolnak, hangos effektek lesznek hallhatók illetve a színészek is lejönnek majd a színpadról.

Megfelelő ez számomra?

Ez a musical telitalálat azok számára, akik imádják a remek történeteket és a szívmelengető dalokat. Ha pedig rajongott a DreamWorks rajzfilmért, akkor pedig egyenesen kötelező!

Nyitvatartás

Hétfőtől szombatig: 19:30
Csütörtök és szombat: 14:30

Azonnali visszaigazolás

Mobilon is bemutatható jegyek

Előadás hossza: 2 óra 40 perc

Információ az előadásról

Helyszín

Dominion Theatre

Cím
268-269 Tottenham Court Road London W1T 7AQ

×

Angol nyelvű ügyfélszolgálat

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Segítségre van szüksége a foglaláshoz? Örömmel válaszolunk kérdéseire!