Jegyek keresése

Extra biztonsági intézkedések: tudjon meg többet látogatása előtt a linkre kattintva Részletek

Miért vásároljon nálunk?

  • 100%-osan biztonságos fizetési rendszer

  • Fizessen saját pénznemében

  • Több mint 3,5 millió eladott jegy

Információ a helyszínről

Shaftesbury Theatre

Shaftesbury Theatre

Shaftesbury Theatre

Hasonló programok

Hasonló kategóriák

Jegyek erre: & Juliet - musical

& Juliet - musical

4.8 (64)
Ekkortól 10 608 Ft

Ez az ajánlat épp most került be kínálatunkba - a jegyek már foglalhatók, a részletes magyar nyelvű információért kérjük, látogasson vissza később.

Érezze a színpadról áramló energiát és a lüktető ritmust! Fantasztikus popslágerek keltik életre a történetet, ezúttal egy kis csavarral: Rómeó meghalt, de Júlia él!

Kiemelt ajánlatok

- Válassza ki ülőhelyét
- Júlia szerepében a Witness-díjas Miriam-Teak Lee 
- Élvezze a gondosan összeválogatott slágereket
- Ismerje meg a klasszikus Shakespeare-darab új oldalát

Mire számíthatok?

Az & Juliet musical alapját a jól ismert Shakespeare-darab, a Rómeó és Júlia adja, de főként arra a kérdésre fókuszál, hogy mi történt volna, ha Rómeó meghal, de Júlia életben marad? Ez a kis csavar egy teljesen új helyzetet teremt Júlia számára - ebben a modern musicalben Júlia Párizsba utazik, hogy új életet kezdjen Rómeó elvesztése után.

A musicalben felcsendül számos jól ismert sláger, amikben a közös írójuk, a svéd producer és dalszerző, Max Martin. Martin számtalan híres énekessel és előadóval dolgozott már, a hosszú listán megtalálhatjuk Britney Spears-t, a Backstreet Boys-t, Céline Dion-t, Ariana Grandét és Katy Perry-t is. Martin dalai közül 22 egészen a Billboard's Hot 100 csúcsáig menetelt, és persze Martint számos díjjal is jutalmazták dalszerzői képességei miatt.

Martin dalai keltik Júlia új lehetőségeit életre. A musical új kérdéseket vet fel: mi van akkor, ha Júlia híres befejezése csak a kezdet volt? Mi történt volna, ha saját kezébe veszi a sorsát? Az & Juliet ezekre a kérdésekre szolgál válasszal, a fantasztikus zene pedig garantálja, hogy felejthetetlen élményben lesz része!

Hogyan működik?

Röviddel a foglalás befejezése után az e-jegy megérkezik e-mail fiókjába, csak nyomtassa ki és hozza magával a színházba. A jegyeket a mobiltelefonján is bemutathatja. 

Nyitvatartás

Hétfő - szombat: 19:30
Csütörtök és szombat: 14:30

Azonnali visszaigazolás

Mobilon is bemutatható jegyek

Előadás hossza: 2 óra 30 perc

Információ az előadásról

COVID-19 Status:
Upon arrival to the theatre, all members of your party over the age of 14 or older must present a “Health Pass” and a valid ID, proving that you are either:
- Fully vaccinated (with an EMA-approved vaccine - first and second dose), and the second dose administered at least 14 days before your visit
- You have been tested (PCR or antigen) with a negative result within the last 48 hours.
- Or that you have recovered from COVID-19, attested by a PCR or antigen test result, at least 15 days and no more than 6 months old

Helyszín

Shaftesbury Theatre

Cím
210 Shaftesbury Avenue London WC2H 8DP

×

Angol nyelvű ügyfélszolgálat

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Segítségre van szüksége a foglaláshoz? Örömmel válaszolunk kérdéseire!