Jegyek keresése

Miért vásároljon nálunk?

  • 100%-osan biztonságos fizetési rendszer

  • Fizessen saját pénznemében

  • Több mint 3,5 millió eladott jegy

Információ a helyszínről

Shaftesbury Theatre

Shaftesbury Theatre

Shaftesbury Theatre

Hasonló programok

Hasonló kategóriák

Jegyek erre: & Juliet - musical

& Juliet - musical

4.8 (100)
Ekkortól 18 676 Ft

Ez az ajánlat épp most került be kínálatunkba - a jegyek már foglalhatók, a részletes magyar nyelvű információért kérjük, látogasson vissza később.

Érezze a színpadról áramló energiát és a lüktető ritmust! Fantasztikus popslágerek keltik életre a történetet, ezúttal egy kis csavarral: Rómeó meghalt, de Júlia él!

Kiemelt ajánlatok

- Válassza ki ülőhelyét
- Júlia szerepében a Witness-díjas Miriam-Teak Lee 
- Élvezze a gondosan összeválogatott slágereket
- Ismerje meg a klasszikus Shakespeare-darab új oldalát

Mire számíthatok?

Az & Juliet musical alapját a jól ismert Shakespeare-darab, a Rómeó és Júlia adja, de főként arra a kérdésre fókuszál, hogy mi történt volna, ha Rómeó meghal, de Júlia életben marad? Ez a kis csavar egy teljesen új helyzetet teremt Júlia számára - ebben a modern musicalben Júlia Párizsba utazik, hogy új életet kezdjen Rómeó elvesztése után.

A musicalben felcsendül számos jól ismert sláger, amikben a közös írójuk, a svéd producer és dalszerző, Max Martin. Martin számtalan híres énekessel és előadóval dolgozott már, a hosszú listán megtalálhatjuk Britney Spears-t, a Backstreet Boys-t, Céline Dion-t, Ariana Grandét és Katy Perry-t is. Martin dalai közül 22 egészen a Billboard's Hot 100 csúcsáig menetelt, és persze Martint számos díjjal is jutalmazták dalszerzői képességei miatt.

Martin dalai keltik Júlia új lehetőségeit életre. A musical új kérdéseket vet fel: mi van akkor, ha Júlia híres befejezése csak a kezdet volt? Mi történt volna, ha saját kezébe veszi a sorsát? Az & Juliet ezekre a kérdésekre szolgál válasszal, a fantasztikus zene pedig garantálja, hogy felejthetetlen élményben lesz része!

Hogyan működik?

Röviddel a foglalás befejezése után az e-jegy megérkezik e-mail fiókjába, csak nyomtassa ki és hozza magával a színházba. A jegyeket a mobiltelefonján is bemutathatja. 

Nyitvatartás

Hétfő - szombat: 19:30
Csütörtök és szombat: 14:30

Change date free of charge Change date free of charge
You can now change your booked date free of charge! Simply use the form under Contact Us or send us an email to let us know the new date no later than 5 days before your booked date

Azonnali visszaigazolás

Mobilon is bemutatható jegyek

Előadás hossza: 2 óra 30 perc

Információ az előadásról

Helyszín

Shaftesbury Theatre

Cím
210 Shaftesbury Avenue London WC2H 8DP

×

Angol nyelvű ügyfélszolgálat

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Segítségre van szüksége a foglaláshoz? Örömmel válaszolunk kérdéseire!