Jegyek ide: Disney, Aladdin - London

Disney, Aladdin - London

a Ft 11676

A Disney új Broadway musicalje, az Aladdin egy mágikus, kalandokkal és komédiával teli világba repíti lélegzetelállító környezetben a londoni Prince Edward színházban 2016 júniusától. Éljen át egy teljesen új világot: foglalja le jegyét most, és már csak vissza kell számolnia a csodálatos zenei élmény kezdetéig!

Kiemelt ajánlatok

- Gondoskodjon jegyeiről a Disney legújabb musicalsikerére
- Válassza ki az ülőhelyeket
- Zenei élmény az egész családnak
- Élvezze az Oscar-díjas zenét
- Csodálja meg az izgalmas koreográfiát és a hihetetlen vizuális hatásokat

Mire számíthatok?

Miről szól az Aladdin?
Az 1992-es klasszikus Disney filmen alapuló Aladddin musical egy elbűvölő utcagyerek, Aladdin története, aki beleszeret a gyönyörű Jázmin hercegnőbe. 
Jázmin hercegnő boldogtalan, mert édesapja királyi vőlegényt szeretne találni neki. Közben a Szultán jobbkeze, Jafar a trón átvételére készül. Amikor Jázmin kiszökik a palotából, találkozik Aladinnal.

Miután együtt megtalálják őket, Aladdint halálra ítélik, de Jafar megmenti: elküldi, hogy hozzon el egy lámpást a Csodák barlangjából. Ahol pedig lámpás van, ott Dzsini is van, és amint Aladdin véletlenül kiengedi, egy teljesen új kaland veszi kezdetét! 

Az Aladdin musical olyan időtlen dalokat vonultat fel a filmből, mint A Whole New World, a Friend Like Me és az Arabian Nights, és kifejezetten a musicalhez írt új zenével is találkozhatunk. 

Csak egy kicsit megdörzsöli a varázslámpást, és Aladdin utazása máris egy egzotikus világba repít el minket teli bátor kalandokkal, klasszikus komédiával és időtlen romantikával. 

Milyen csapat áll a hátterében?
Az Aladdint a Tony-díjas Casey Nicholaw (A Mormon könyve) rendezte és koreografálta, a zene Alan Menken (A Szépség és a Szörnyeteg) érdeme, a dalszövegeket pedig Howard Ashman (A Szépség és a Szörnyeteg), Tim Rice (Oroszlánkirály) és Chad Beguelin (Mi a manó?) írta.

Hogyan működik?

Hogyan kapom meg a jegyemet?
Nem sokkal a foglalás befejezése után kap egy elektronikus jegyet e-mailben. Kérjük, nyomtassa ki a jegyét és hozza magával a színházba.

Important information

Milyen hosszú a musical?
Az Aladdin kb. 2 óra és 30 perc hosszú, egy szünettel.

Bestseller

Azonnali visszaigazolás

Mobilon is bemutatható

Nyomtatható kupon

Előadás hossza: 2 hours 30 minutes

Útmutató

Prince Edward Theatre

Cím
28 Old Compton Street London W1D 4HS

×