Ticmate
Jegyek nemzetközi eseményekre
6 kontinens 42 országában elérhető

A LondoniMusicalek.hu oldalról

LondoniMusicalek.hu egy svéd tulajdonban lévő cég, svédországi és dániai irodákkal, valamint egy londoni call centerrel. Célunk az, hogy a színházi előadások és musicalek iránt érdeklődők számára kényelmes és egyszerű tájékozódási és jegyvásárlási lehetőséget biztosítsunk a legjobb londoni előadásokra. Kiváló kapcsolataink és szerződéseink révén mindig a legjobb helyeket tudjuk Önnek felkínálni kedvező és versenyképes árakon, még a legnépszerűbb előadásokra is, amelyekre rendszerint minden jegy gyorsan elkel. Ügyfelünkként itt biztonságban vásárolhatja meg jegyeit, és biztos lehet benne, hogy londoni színházi élménye olyan remek lesz, ahogy azt Ön elképzelte.

A szenvedély és az érdeklődés által vezérelt üzleti ideál

Mr. Marcus Moeschlin, a LondoniMusicalek.hu atyja szenvedélyesen kötődik a musicalekhez, koncertekhez és más rendezvényekhez. Már 18 éves korában is utakat szervezett svédországi rockkoncertekre. Karrierje során, többek közt a svédországi Box Office tulajdonosaként mindig arra törekedett, hogy kedvező árakat biztosítson a közönség számára kiemelkedő rendezvényekre és nemzetközi eseményekre egyaránt. Marcus emellett a rendezvényipar egyik digitális úttörője is, aki már 1990-ben részt vett a Global Tickets kialakításában: az egyedülálló hálózat révén 22 ország értékesített egymás számára elektronikus úton jegyeket nemzetközi rendezvényekre. A 90-es években a konkurens cégek még faxot, telexet és telefont használtak. Úttörő munkájáért 1992-ben a Global Tickets legjobb export ötletként elnyerte a „The Queen´s Award” díjat .

A LondoniMusicalek.hu tulajdonosa, a Ticmate

Igaz, Marcus Moeschlin fő vállalata, a Ticmate még csak 2006 óta létezik, ám minden évben sikeresnek bizonyult. A Ticmate célkitűzése az, hogy a nemzetközi rendezvényekre való jegyértékesítés és utazásszervezés vezető európai cégéve váljon. Ennek a stratégiának részeként jött létre a Ticmate első musical honlapja, a LondonMusikaler.se. Napjainkban a LondonMusikaler.se már több mint tíz országban és tizenkét nyelven megtalálható, köztük a LondoniMusicalek.hu oldallal. 2010-ben a Ticmate új honlapokat indít a musicaleken kívül más eseményekre, pl. futballmeccsekre és egyéb sportrendezvényekre szóló jegyek és belépőjegyek értékesítésére. Marcus Moeschlinen kívül az Igazgatótanács tagjai Ole Oftedal és Jan Friedman. Mindkettőjük sok év tapasztalattal rendelkezik a vállalatvezetés terén, valamint kereskedelmi, utazási és médiavállalatok igazgatótanácsi tagjaként egyaránt.

Marcus Moeschlin

 

+36 1 700 8129 +36 1 700 8129 Email Email